Parmigiano Reggiano ChNP, twardy ser wytwarzany z surowego mleka, o zawartości tłuszczu co najmniej 32% w suchej masie. Skład: MLEKO KROWIE, sól, podpuszczka.
DE-ÖKO-039 Dojrzewanie z czerwonym winem tworzy owocowe aromaty w bardzo kremowym serze z delikatnymi przyprawami - idealne połączenie. CO Z NIM PIJESZ - Jeśli jest to wino czerwone, to jest ono bardziej powściągliwe pod względem wagi i garbników. Jeśli wino…
Ser twardy z dodatkiem chili, o zawartości tłuszczu 45% w fazie suchej. Składniki: pasteryzowane MLEKO OWCZE, chili 1%, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól. Plastikowa osłona nie nadaje się do spożycia. Należy pamiętać, że po otwarciu konieczne jest krótkie schnięcie. Wszelkie…
Klasyczny miękki ser kozi ze szlachetną pleśnią. Drobno kwaśny, mleczny i świeży, z delikatną kozią nutą. Miękki ser kozi z pasteryzowanego mleka koziego ze szlachetną pleśnią, tłuszczem tj. 45%. Składniki: Pasteryzowane MLEKO KOZIE, sól, mikrobiologiczny substytut podpuszczki, bakterie kwasu mlekowego,…
FR-BIO-01 Kremowy ser miękki. Wypełniony paskiem chrupiących kawałków trufli. Z przyjemną truflową nutą. Ser przyjemność lub nagroda! ORGANICZNY Francuski ser miękki z truflą, 73% tłuszczu tj. Tr.. Składniki: Ser miękki* (MLEKO KROWIE*, ŚMIETANA*, sól kamienna, podpuszczka, substancja wiążąca: chlorek wapnia,…
Młodszy brat Fety. Wyprodukowany na bazie serwatki z dodatkiem śmietany owczej i koziej. Bardzo delikatna kwasowość, czysto mleczna, kremowa. Specjalista w kuchni zimnej i ciepłej. Panierowane w panko lub sezamie, wystarczy podsmażyć na patelni. Do tego trochę miodu. Pyszny!! Ser…