Czekolada do picia na patyku, Ekwador, 72% kakao, BIO, 35 g

SKU: 24048

Opis

Składniki: masa kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe; Wszystkie składniki z rolnictwa ekologicznego. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od + 15 ° C do + 18 ° C Przygotowanie: Umieść [tchocolat] na patyku w filiżance. Wlać do filiżanki wrzące mleko, aż czekolada zostanie całkowicie przykryta. Pozwól mu się stopić przez krótki czas. Następnie mieszaj przez 2-3 minuty aż do całkowitego rozpuszczenia. Dodaj mleko, mniej lub bardziej w zależności od intensywności. Wymieszaj ponownie i gotowe. UE / spoza UE Rolnictwo.

Informacje dodatkowe

Waga 0,035 kg

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Czekolada do picia na patyku, Ekwador, 72% kakao, BIO, 35 g”