Entencassoulet z biała fasolą i delikatnym miesem confit z kaczki Rougie 420g

52,65 

Opis

Cassoulet to słynny gulasz pochodzi z Morza Śródziemnego na południu Francji. Oprócz podstawowych składników, takich jak fasola i mięsa, przygotowanie Cassoulet zależy od regionu i składników tam istniejących.Cassoulet firmy Rougie jest przygotowana z mięsa kaczki confit. Confit Duck jest to mięso kaczych nóg i piersi, które wcześniej były gotowane na smalcu, a tym samym jest szczególnie delikatne i soczyste.Wspaniałe danie na jesień i zimę.

Informacje dodatkowe

Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Entencassoulet z biała fasolą i delikatnym miesem confit z kaczki Rougie 420g”