Opis
Dark BIO czekoladowe chipsy couverture, kakao: co najmniej 70%. Składniki: masa kakaowa *, cukier trzcinowy *, masło kakaowe *; * z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego. Instrukcje: Całkowicie stopić 70-80% czekoladowej couverture i ogrzać do ok. 45 ° C. Dodaj 20-30% wiórków z czekolady stałej po stopieniu się chipsów, gdy osiągnie temperaturę przetwarzania 30- max. 33 ° C, czekoladowa couverture wykończona i doskonale hartowana. Warunki pracy: Przetwarzać couverture w temperaturze pokojowej 18-21 ° C Pozwól gotowemu produktowi czekoladowemu ostygnąć do temperatury 10-15 ° C Przechowywać z dala od ciepła i wilgoci w + 15 / + 18 ° C Po użyciu zamknij opakowanie. Made in Germany. UE / spoza UE Rolnictwo
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.