Pasta Morelli 1860, spaghetti, wykonane ze 100% mąki pszennej KAMUT® Khorasan, BIO, 500 g

30,00 

Opis

Makaron z mąki pszennej BIO KAMUT® Khorasan. Składniki: 100% PSZENICA KAMUT ® Khorasan *, woda; * z certyfikowanej uprawy ekologicznej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Czas gotowania: 8/9 minut. Produkt włoski. rolnictwo spoza UE. Mąka pszenna UT® Khorasan, BIO, 500 g

Informacje dodatkowe

Waga 0.5 kg
Producent

56020 Montopoli, Antico Pastificio Morelli 1860 Srl, San Romano Via S. Francesco 8, Val dArno, Włochy.

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Pasta Morelli 1860, spaghetti, wykonane ze 100% mąki pszennej KAMUT® Khorasan, BIO, 500 g”