Terrina z mięsa z kaczki z pomarańczami, trapez, Rougie, 1kg

200,01 

Składniki: Nadzienie: karkówka, filet z kaczki 20%, mięso z indyka, plastry pomarańczy 3,9%, nadzienie pomarańczowe 2,2%
(owoce (sok pomarańczowy 1,2%, miazga pomarańczowa 0,2%, skoncentrowany mus jabłkowy), cukier, syrop glukozowy, naturalny aromat pomarańczowy), odtłuszczone MLEKO W PROSZKU; JAJKA, naturalny aromat pomarańczowy 1,5% (koncentrat Cointreau), miazga
cebulowa (cebula, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), 1,2% kandyzowane kostki skórki pomarańczowej (0,7% skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, sacharoza, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: DWUTLENEK SIARKI), sól, naturalny aromat, żelatyna wieprzowa, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Składniki: Dekor: 3,9% plasterki pomarańczy. Zawiera alkohol.
Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +2°C do +4°C. Zużyć szybko po otwarciu. Właściwości: Zawiera alkohol,
białko mleka zwierzęcego, azotyn sodu.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 1368 kJ/330 kcal

Tłuszcz 28g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g

Węglowodany 5,2 g w tym cukier 4,1 g

Białko 14 g

Sól 1,4 g
Zawiera mleko, jajka, siarczyny.

 

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg
Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Terrina z mięsa z kaczki z pomarańczami, trapez, Rougie, 1kg”