Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO PEŁNE w proszku, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa, laska wanilii bourbon. Przechowywać w temperaturze od +16°C do +18°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2458 kJ/588 kca Tłuszcz 41g w tym…
Drzewa kakaowe na plantacji „La Laguna” są uprawiane naturalnie i nadają tej mlecznej czekoladzie słodkie nuty kawy, toffi i gorącej czekolady, zmieszane z niuansami orzecha laskowego i tostowego chleba. Finisz toffi i ziaren kakaowych dopełnia smak. Czekolada mleczna (min. 47%…
Prawdopodobnie najlepsza czekolada pitna na świecie składa się z kawałków gorzkiej czekolady Caraque roztopionych w mleku. Ma bardzo mocny, długotrwały smak czekolady i jest lekko słodzona. Konsystencja jest gęsta i w razie potrzeby można ją rozcieńczyć mlekiem. Napój czekoladowy sterylizowany…
Karmelia jest delikatna, pyszna i pełna. Od samego początku uwodzi kremowymi, mlecznymi nutami, zanim intensywność i moc kremowego karmelowego smaku ujawni się z subtelnymi słonymi i biszkoptowymi nutami. Składniki: cukier, masło kakaowe, karmel 18,8% (odtłuszczone MLEKO, SERWATKA, cukier, MASŁO, naturalny…
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO PEŁNE w proszku, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa, laska wanilii bourbon. Przechowywać w temperaturze od +16°C do +18°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2335 kJ/558 kcal Tłuszcz 37,29 g w…
Plantacji Riachuelo w brazylijskim regionie Bahia sprzyja bujne środowisko pośrodku atlantyckiego lasu deszczowego, niedaleko oceanu. Drzewa kakaowe uprawiane są z poszanowaniem otaczającej fauny i flory, na którą składa się wiele egzotycznych drzew, takich jak gatunek Manilkara i drzewo Pau D’Arco.…
W Finca El Jardín, na nizinach rzeki Ariari, plantacja „El Jardin” rozciąga się na powierzchni 20 hektarów. Otacza ją niezwykle bujna przyroda, która nadaje rosnącemu tu kakao wyjątkowego smaku. Nazwa plantacji „El Jardín” nawiązuje do regionu Meta, obszaru o szczególnej…
Mycryo to produkt z masłem kakaowym o niesamowitych właściwościach. Można go stosować w cukiernictwie jako zamiennik żelatyny w preparatach cukierniczych takich jak musy i kremy np. krem bawarski. Nadaje tym potrawom gładką i kremową konsystencję, żywy kolor i doskonały smak.…
Plantacja Mangaro powstała na terenie dawnej dżungli mango. Sekret wyjątkowego smaku czekolady z plantacji Mangaro kryje się pomiędzy korzeniami drzew kakaowych. Pozostaje na tej ziemi, ktra odżywiała mango przez dziesięciolecia: to one nadały tej czekoladzie słodki i egzotyczny smak. Nazwa…
Pudełko zawiera trzy czekolady ciemne i trzy mleczne, po 10 batonów każdego rodzaju: Andoa Lait 39% - Jivara 40% - Bahibé 46% - Caraibe 66% - Guanaja 70% - Tulakalum 75%. Carrés z mlecznej + ciemnej czekolady z czekolady mlecznej…
Składniki: ziarna kakaowe, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny ekstrakt waniliowy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze od +16°C do +18°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2393 kJ/577 kcal Tłuszcz 42g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…