Szynka Toscana, bez kości, 18 miesięcy, Montalcino Salumi, ok. 2,5 kg

316,72 

Szynka jest bez kości, bardzo ostra w smaku i pokryta warstwą pieprzu. Dojrzewa co najmniej 18 miesięcy, jest miękka po
pokrojeniu i ma kolor od mocnego do jasnoczerwonego. Jest wytwarzany z toskańskich świń i jest niezbędny w toskańskim
bufecie.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 881 kJ/210 kcal

Tłuszcz 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g

Węglowodany 0,3 g w tym cukier 0,3 g

Białko 29,9 g

Sól 6,7 g

 

SKU: 12944 Kategorie ,

Opis

Skład: Wieprzowina, sól, pieprz, naturalne aromaty, przyprawy, sacharoza, dekstroza, przeciwutleniacze: E301, konserwanty: E252, E250.

Informacje dodatkowe

Waga 2 kg
Producent

58042 Campagnatico (GR), Localita Brugnello, Montalcino Salumi s.r.l., Włochy.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Szynka Toscana, bez kości, 18 miesięcy, Montalcino Salumi, ok. 2,5 kg”