You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Urządzenia kuchenne
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Octy; oliwy; oleje
- Kiełbasy; salami; szynki
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- Octy i oleje
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Kuchnia afrykańska
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Kuchnia meksykańska
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kuchnia australijska
- Świat Ryb i owoców morza
- Pieczywa i ciasta
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Przyprawy
- Kalendarze Adwentowe
- Noże i dodatki
- BIO produkty
- Musztardy
- Kuchnia molekularna
- Vegan Food
- Warzywa
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
Koszyk
Zestaw upominkowy Terrina z kaczki, 6 odmian, Rougie, 390 g, 6 x 65g
100,18 zł
- Pyszny zestaw upominkowy składający się z 6 klasycznych odmian terrine z kaczki: klasyczna terrina z kaczki, z figami,
z pomarańczami, z czarnymi oliwkami, z zielonym pieprzem i winem Saint-Emilion.
- Składniki: Paski filetu z kaczki 31%, karkówka, preparat z czarnych oliwek 13% (oliwki czarne, olej rzepakowy,
koncentrat pomidorowy, koncentrat cytrynowy, sól, czosnek, cukier, oregano, pietruszka), JAJKA, podsmażona cebula
(cebula, słonecznik olej), wątróbka kacza 6%, skórka wieprzowa, szalotka, skrobia ziemniaczana, sól, pieprz, przyprawy.
Terrina z Kaczki z Pomarańczą – Składniki: 33% paski filetu z kaczki, karkówka, 10% wątróbka kacza, JAJKA, cebula podsmażona
(cebula, olej słonecznikowy), 6% skórka pomarańczowa, 2% koncentrat Cointreau (neutralny alkohol pochodzenia rolniczego,
woda oczyszczona, skórka pomarańczy słodko-gorzkiej), skórki wieprzowe, sól, pieprz, przyprawy.
Terrina z kaczki – Składniki: paski filetu z kaczki 37%, karkówka wieprzowa, wątróbka kacza 7%, JAJKA, szalotka,
cebula podsmażona (cebula, olej słonecznikowy), skórki wieprzowe, sól, skrobia ziemniaczana, pieprz, przyprawy.
Terrina z kaczki z figami – Składniki: 33% paski filetu z kaczki, karkówka, 10% suszone figi (suszone figi, mąka ryżowa),
10% wątróbka z kaczki, cebula podsmażona (cebula, olej słonecznikowy), JAJKA, skórka wieprzowa, sól , przyprawy.
Terrina z kaczki z zielonym pieprzem – Składniki: 34% paski filetu z kaczki, karkówka, 8% wątróbka kacza, JAJKA,
cebula podsmażona (cebula, olej słonecznikowy), 4% papryka zielona (pieprz zielony, ocet, cukier, sól), skórka wieprzowa,
koniak, sól, przyprawy.
Terrina z kaczki z winem Saint Emilion – Składniki: 33% paski filetu z kaczki, karkówka, 10% wątróbka z kaczki,
7,5% czerwone wino w Saint Emilion, JAJKA, cebula podsmażona (cebula, olej słonecznikowy), skórka wieprzowa, sól, pieprz ,
przyprawy.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć możliwie najszybciej. EURALIS GASTRONOMIE, Avenue Gaston Phoebus, 64230 Lescar
, FRANCJA. Francja; 24 520 002;CE
Reviews
There are no reviews yet.