You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kuchnia afrykańska
- Świat Ryb i owoców morza
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kuchnia meksykańska
- Kalendarze Adwentowe
- Noże i dodatki
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Musztardy
- Kuchnia australijska
- Kuchnia molekularna
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Warzywa
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- BIO produkty
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Urządzenia kuchenne
- Vegan Food
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Kiełbasy; salami; szynki
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Octy; oliwy; oleje
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Octy i oleje
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
Koszyk
Ser Comté AOP, dojrzewający powyżej 12 miesięcy, ser Kober, ok. 1000 g
251,04 zł
- Prawdopodobnie najpopularniejszy ser we Francji: Comté z Jury Francuskiej. JAK SMAKUJE? Po 12 miesiącach Comté jest mocne,
ostre i ma orzechowo-słodki smak. Comté to ser dla czystej przyjemności, który długo rozpływa się w ustach.
Wystarczy dodać kawałek chleba. Kompletny.
- Francuski twardy ser wytwarzany z surowego mleka o zawartości tłuszczu co najmniej 45%, tj. Tr. Składniki: MLEKO,
kultury bakterii, sól, podpuszczka. Skórka naturalna, nie zalecana do spożycia.
Reviews
There are no reviews yet.