Mycryo - masło kakaowe, jako zamiennik żelatyny, w proszku, Callebaut, 600 g

282,06 

Mycryo to produkt z masłem kakaowym o niesamowitych właściwościach. Można go stosować w cukiernictwie jako zamiennik żelatyny
w preparatach cukierniczych takich jak musy i kremy np. krem ​​bawarski. Nadaje tym potrawom gładką i kremową konsystencję,
żywy kolor i doskonały smak. W sklepie z czekoladą Mycryo służy do temperowania kuwertury, którą można następnie łatwiej
przetworzyć. Wreszcie można go używać do pieczenia mięsa, ryb i drobiu. Niewiarygodne, ale w końcu usmaż idealny stek.
Mięso posypujemy Mycryo podobnie jak panierkę i układamy na suchej patelni. Dzięki temu mięso doskonale zachowa sok.

Składniki: Masło kakaowe. Posyp powierzchnię roboczą środkiem MYCRYO. Posmaruj składniki (mięso, ryby lub warzywa)
za pomocą MYCRYO. Pieczemy na suchej, gorącej patelni bez dodatku innego tłuszczu. Przechowywać w suchym, chłodnym
i chronionym przed światłem temperaturze od +12°C do +20°C.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 3766 kJ/900 kcal

Tłuszcz 100 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 60,2 g

Węglowodany 0g w tym cukier 0 g

Białko 0g

Sól 0 g

 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Mycryo – masło kakaowe, jako zamiennik żelatyny, w proszku, Callebaut, 600 g”