Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Kategorie produktów
- BIO produkty
- Miody; konfitury
- Kuchnia meksykańska
- Non Food / Sprzęty
- Sery
- Vegan Food
- Kawa i herbata
- Kuchnia australijska
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Kiełbasy; salami; szynki
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Świat Ryb i owoców morza
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kalendarze Adwentowe
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- Noże i dodatki
- Musztardy
- Octy; oliwy; oleje
- Kuchnia molekularna
- Warzywa
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- Octy i oleje
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Ciastka; pralinki; snacki
- Kuchnia afrykańska
- Urządzenia kuchenne
- Sosy i przyprawy do grilla
Koszyk
Mycryo - masło kakaowe, jako zamiennik żelatyny, w proszku, Callebaut, 600 g
282,06 zł
Mycryo to produkt z masłem kakaowym o niesamowitych właściwościach. Można go stosować w cukiernictwie jako zamiennik żelatyny
w preparatach cukierniczych takich jak musy i kremy np. krem bawarski. Nadaje tym potrawom gładką i kremową konsystencję,
żywy kolor i doskonały smak. W sklepie z czekoladą Mycryo służy do temperowania kuwertury, którą można następnie łatwiej
przetworzyć. Wreszcie można go używać do pieczenia mięsa, ryb i drobiu. Niewiarygodne, ale w końcu usmaż idealny stek.
Mięso posypujemy Mycryo podobnie jak panierkę i układamy na suchej patelni. Dzięki temu mięso doskonale zachowa sok.
Składniki: Masło kakaowe. Posyp powierzchnię roboczą środkiem MYCRYO. Posmaruj składniki (mięso, ryby lub warzywa)
za pomocą MYCRYO. Pieczemy na suchej, gorącej patelni bez dodatku innego tłuszczu. Przechowywać w suchym, chłodnym
i chronionym przed światłem temperaturze od +12°C do +20°C.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość kaloryczna 3766 kJ/900 kcal
Tłuszcz 100 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 60,2 g
Węglowodany 0g w tym cukier 0 g
Białko 0g
Sól 0 g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.