Alpenstolz, ser twardy, dojrzewający min. 10 miesięcy, ekologiczny, ok. 250 gramów

43,00 

DE-ÖKO-001 Ten austriacki twardy ser o aromatycznej, orzechowej nucie, wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, może konkurować z wieloma twardymi serami z mleka surowego. Idealny dla kobiet w ciąży, które lubią treściwe, twarde sery, ale chcą unikać serów z surowego mleka.

Ser twardy EKOLOGICZNY 50% tłuszczu i. Suchy, wyprodukowany z pasteryzowanego mleka ekologicznego, pochodzącego z łąkowych upraw ekologicznych, dojrzewający w naturalnej korze, bez laktozy. Składniki: pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, kultury bakterii serowych, substytut podpuszczki, sól; Substancja wiążąca: chlorek wapnia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni. Przechowywać w lodówce (w temperaturze od +4°C do +8°C). Rolnictwo austriackie.
Właściwości: Nie zawiera laktozy.

Wartość kaloryczna 1694 kJ/408 kcal

Tłuszcz 32 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g

Węglowodany 0g w tym cukier 0 g

Białko 30 g

Sól 1,9g

 
 
SKU: 67973 Kategoria:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Alpenstolz, ser twardy, dojrzewający min. 10 miesięcy, ekologiczny, ok. 250 gramów”