Delikatny serek śmietankowy ze szlachetną pleśnią i płatkami czerwonej róży. Składniki: MLEKO KOZIE, sól, 0,5% płatki róży, podpuszczka mikrobiologiczna, FERMENTY MLECZNE, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna…
Sierra de Cazorla ChNP, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa z oliwek Extra Virgin - pierwszej jakości - otrzymywana bezpośrednio z oliwek wyłącznie przy użyciu procesów mechanicznych. Przechowywać z dala od światła i ciepła. Produkt z Hiszpanii. Wartości odżywcze…
Delikatnie zbilansowany sos truflowy z Włoch, na bazie pieczarek, z letnimi truflami i czarnymi oliwkami. Składniki: 85% pieczarek (pasalliota hortensis), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, czarne oliwki, barwnik: naturalny biowęgiel E153, 10% puree truflowego (tuber aestivum vitt), aromat czarnej…
Czarne letnie trufle pokrojone w cienkie plasterki konserwuje się w oliwie z oliwek i szczyptą soli. Znakomite do serów, makaronów i dań mięsnych. Składniki: oliwa z oliwek trufla letnia (Tuber Aestivum) 50%, aromat, sól. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i…
Składniki: Wieprzowina i tłuszcz wieprzowy, oliwki czarne 6%, sól, cukier (LAKTOZA, syrop glukozowy, dekstroza), przyprawy, zioła, substancja konserwująca: azotan potasu, kultury dojrzewające, osłonka naturalna (wieprzowa). Wyprodukowano ze 141 g wieprzowiny na 100 g kiełbasy. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze…