Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, pasta migdałowa, 5% pasta pistacjowa, pasta z orzechów laskowych, koncentrat marchwiowy, koncentrat spiruliny, naturalny aromat. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do…
Naturalny aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, pasta z orzechów włoskich, karmel, 2% glikol propylenowy, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Przechowywać w chłodnym miejscu. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy.…
Składniki: Składniki aromatyzujące: Ekstrakty aromatów; Pozostałe składniki: Mąka ryżowa, cukier, syrop fruktozowy, koncentrat marchwiowy, koncentrat krokosza barwierskiego, kwas askorbinowy, alfa-tokoferol. Dawkowanie: 1-2 g na 1 kg produktu. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu (od +15°C do +20°C) w oryginalnym, szczelnie zamkniętym…
Składniki: 30% EGGNOG, syrop glukozowy, żółtko jaja w proszku, naturalny aromat, syrop z cukru inwertowanego. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1695…
Płynny aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: Aromaty, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: Woda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. Dawkowanie: 3 g na 1000 g. Przechowywać w temperaturze od +15°C do +20°C w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu w…
Płynny aromat jabłkowy do użytku spożywczego. Składniki aromatyzujące: Aromaty, Pozostałe składniki: Woda, Zagęszczacz: Guma ksantanowa, 0,4% Glikol propylenowy, Ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: ok. 3 g na 1000 g. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Właściwości: Informacje żywieniowe nie są wymagane.
Ta pasta owocowa nadaje smak kremom, bitej śmietanie, twarogowi, deserom, czekoladom, lodom itp. Zawiera ekstrakty owocowe, naturalne i identyczne z naturalnymi aromaty, cukier inwertowany, syrop glukozowy i koncentrat soku z cytryny. Owocowy, świeży smak cytryny wzbogaca i uwydatnia wszystko, co…
Pasta pralinowa Triple Double Truffle idealnie nadaje się do produkcji lodów mlecznych oraz do aromatyzowania kremów, polew i deserów. Oprócz ekstraktów smakowych i naturalnych aromatów, zawiera syrop glukozowy, pastę z orzechów laskowych, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu oraz odtłuszczone mleko…
Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, proszek z białego wina (zawiera dwutlenek siarki), 6% ekstrakt z kawy w proszku, woda, 4% proszek z żółtka jaja, karmel, 3% brandy, pasta z orzechów laskowych, alkohol etylowy, naturalny aromat. Produkt nie nadaje…
Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, fruktoza, ekstrakt z laski wanilii w proszku, naturalny aromat wanilii Bourbon, koncentraty (dyniowy, marchewkowy), zakwaszacz: kwas cytrynowy. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych.…
Składniki: 39% mielonej kawy palonej, olej roślinny (sojowy), tłuszcz roślinny (palmowy), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych. Dawkowanie: ok. 10 g na 1 kg produktu. Produkt stabilny w procesie pieczenia. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze…
Składniki: Syrop glukozowy, 30% Marc de Champagne, syrop z cukru inwertowanego, skrobia, naturalny aromat. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do użytku…
Składniki: syrop glukozowy, 25% miąższu mango, syrop z cukru inwertowanego, koncentrat soku z marakui, alkohol etylowy, skrobia, koncentraty (z dyni i marchwi), aromat naturalny, ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
Składniki: Syrop glukozowy, koncentrat soku pomarańczowego, syrop z cukru inwertowanego, naturalny aromat mandarynki, zakwaszacz: kwas cytrynowy, alkohol etylowy, zagęstnik: skrobia modyfikowana, koncentrat marchwiowy. Dawkowanie: ok. 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków,…
Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 13% koncentrat soku z limonki, 11% koncentrat soku z cytryny, skrobia, alkohol etylowy, naturalny aromat cytrynowy, koncentrat krokosza barwierskiego. Dawkowanie: ok. 50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
Aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, karmel, alkohol etylowy, woda, 2% ekstraktu kawy w proszku, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Zawiera alkohol. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1341 kJ/316…
Składniki: 55% Oryginalna Wiśniowa Brandy z Czarnego Lasu, syrop glukozowy, woda, syrop z cukru inwertowanego, substancja zagęszczająca: tragakanta, naturalny aromat. Zawiera alkohol. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg produktu. Przechowywać w chłodnym, suchym…
Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 20% oryginalnego rumu z Jamajki, skrobia, karmel, naturalny aromat. Produkt nadający się do pieczenia. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Dawkowanie: 5 g - 15 g na 1 kg produktu. Produkt nie nadaje się…
Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, olejek miętowy. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do użytku komercyjnego. Produkt…
Naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami. Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty. Pozostałe składniki: mąka ryżowa, cukier, syrop fruktozowy, koncentrat soku owocowego, syrop glukozowy, przeciwutleniacz: alfa-tokoferol. Dawkowanie: 1-2 g na 1 kg produktu. Przechowywać w suchym miejscu. Wartości odżywcze…
Pasta do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Karmelizowany syrop cukrowy, ekstrakt kawowy w proszku, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat. Dawkowanie: ok. 30 g na 1 kg masy. Do użytku…
Preparat gruszkowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Odporne na pieczenie. Składniki aromatyzujące: aromaty naturalne; Inne składniki: syrop glukozowy, 30% miąższu gruszkowego, syrop cukru inwertowanego, brandy gruszkowa Williams-Christ, skrobia, koncentrat soku cytrynowego. Zawiera alkohol. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia.…