Te neutralne w smaku rożki waflowe wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiącą konsystencję. Idealne do przekąsek, które można jeść palcami. W zestawie znajduje się mini pojemnik na rożki, mieszczący łącznie 35 rożków. Wymiary: 2,5 cm x 7,5 cm. Materiał:…
Te neutralne w smaku rożki waflowe wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiącą konsystencję. Idealne do przekąsek, które można jeść palcami. W zestawie znajduje się mini pojemnik na rożki, mieszczący łącznie 32 rożki. Materiał: Twarda tektura/złota folia. Wszystkie produkty z…
Te neutralne w smaku rożki waflowe wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiącą konsystencję. Idealne do przekąsek, które można jeść palcami. W zestawie znajduje się mini pojemnik na rożki, mieszczący łącznie 32 rożki. Materiał: Twarda tektura/złota folia. Wszystkie produkty z…
Te rożki waflowe o neutralnym smaku wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiący kęs. Idealne do Twoich dań typu „finger food”. Obejmuje to mini uchwyt na rożki waflowe jako stojak na łącznie 32 rożki. Materiał: Twardy karton/złota folia. Wszystkie produkty…
Te neutralne w smaku rożki waflowe wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiącą konsystencję. Idealne do przekąsek, które można jeść palcami. W zestawie znajduje się mini pojemnik na rożki, mieszczący łącznie 35 rożków. Materiał: Twarda tektura/złota folia. Składniki: mąka pszenna…
Te rożki waflowe o neutralnym smaku wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiący kęs. Idealne do Twoich dań typu „finger food”. Obejmuje to mini uchwyt na rożki waflowe jako stojak na łącznie 32 rożki. Materiał: Twardy karton/złota folia Wszystkie produkty…
Cudowne, perfekcyjnie wykonane mini rożki, oblane wyśmienitą gorzką czekoladą i kruche. Idealne do napełniania deserówlub przygotowania do cateringu, ponieważ nie miękną tak szybko. Rożki z mąki pszennej z czekoladą i kruche. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy), mąka pszenna i…
Małe kubeczki waflowe do lodów o pojemności 22 ml. Średnica wewnętrzna: dół 27 mm, góra 40 mm. Wysokość wewnętrzna: 27 mm. Składniki: mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, skrobia PSZENNA, olej kokosowy, emulgator: lecytyny SOJOWE, mąka SOJOWA, proszek celulozowy, sól. Przechowywać w…
Te mini rożki waflowe z polewą z ciemnej czekolady wyglądają, jakby były ręcznie robione. Mają chrupiący kęs i można je nadziewać lodami lub słodkimi kremami. Idealne do prezentacji dań typu „finger food”, owinięte w eleganckie, papierowe rękawy w kolorze złota…
Delikatne rożki waflowe do wypełnienia jako przekąska. Wnętrze rogalików smarujemy masłem kakaowym, co zapobiega ich szybkiemu rozmakaniu. Są aromatyzowane i zabarwiane pomidorem. Idealne do pikantnych przekąsek, np. nadziewanych tatarem z tuńczyka lub łososia, espumą lub musem. Składniki: MĄKA PSZENNA, pomidory…
Mini czekoladowe rożki waflowe w 4 odmianach, kruche czekoladowe, migdałowe, truskawkowe i cytrynowe. Mini rożki waflowe z czekolady. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy, z ziaren palmowych), mąka PSZENNA i ryżowa, kakao odtłuszczone w proszku 10,8%, GLUTEN PSZENNY, emulgatory: lecytyna…
Te rożki waflowe o neutralnym smaku wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiący kęs. Idealne do Twoich dań typu „finger food”. Rogaliki spryskane olejem roślinnym owijane są w eleganckie, papierowe rękawy w kolorze złota i pakowane pionowo w sposób nietłukący,…
Chrupiące rożki waflowe z czarnym sezamem w cieście i warstwą masła kakaowego. Zapobiegnie to szybkiemu rozmoknięciu rożka i sprawi, że wafel pozostanie chrupiący przez długi czas. Spróbuj tych pysznych, chrupiących potraw nie tylko ze słodyczami, ale także z tatarem czy…
Mini rożki waflowe z burakami. Składniki: Mąka PSZENNA (GLUTEN), buraki, cukier, SER w proszku (MLEKO), olej kokosowy, MIGDAŁ w proszku, sól, burak w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA E322, skrobia z tapioki, pieprz czarny w proszku, czosnek w proszku, zakwas (proszek…
Gotowe ptysie do nadziewania słodkim lub wytrawnym kremem i dodatkami. Możliwości są nieograniczone. Składniki: Całe jajo, mąka pszenna, 33% masła, sól, stabilizator: E420i, substancje spulchniające: E450i, E500ii. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze na…
Croustades (z kruchego ciasta) można podawać na zimno lub na ciepło, w wersji wytrawnej. W przypadku nadzienia na ciepło, małe muszelki podgrzewa się w piekarniku lub na patelni i podaje natychmiast po nadzieniu. Z nadzieniem na zimno croustades zachowają chrupkość…
Rurki z ciastek grubości palca. Można je podawać z deserami lub nadziewać kremami i lodami. Pokryte czekoladą w środku i na zewnątrz. Składniki: Kuwertura z 58% kakao (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyny słonecznikowe, emulgator: lecytyny sojowe, wanilia), mąka…