Składniki: cukier, ORZECHY LASKOWE, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lektyna słonecznikowa, proszek waniliowy. Wyłącznie do przetwarzania komercyjnego. Przechowywanie: w temperaturze od 16°C do 18°C, wzgl. Wilgotność maks. 60%. Wartości odżywcze na 100 g Energia 2290 kJ/549 kcal Tłuszcz 33 g…
Pasta nugatowa powstaje z obranych, uprażonych i drobno zmielonych orzechów laskowych, z dodatkiem kakao i cukru. Po rozpuszczeniu idealnie nadaje się do nadziewania pralin, cukierków i ciast, a także do aromatyzowania kremu maślanego. Ma zrównoważony smak orzechów laskowych i czekolady.…
Pasta nugatowa powstaje z obranych, uprażonych i drobno zmielonych orzechów laskowych, z dodatkiem kakao i cukru. Po rozpuszczeniu idealnie nadaje się do nadziewania pralin, cukierków i ciast, a także do aromatyzowania kremu maślanego. Ma zrównoważony smak orzechów laskowych i czekolady.…