• Polewa czekoladowa, 1 kg
    • Polewa czekoladowa, 1 kg
    • Polewa czekoladowa, 1 kg

    • 104,55 
    • Składniki: Syrop glukozowy, woda, dekstroza, cukier, 8% kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, stabilizator: sorbitol, słodzone mleko skondensowane (mleko pełne, cukier), substancja zagęszczająca: E407, substancja konserwująca: kwas sorbowy, sól, wanilina. Sposób przygotowania: Na zimno: Polać deser w temperaturze od…
    • Dodaj do koszyka
  • Polewa mango, 1 kg
    • Polewa mango, 1 kg
    • Polewa mango, 1 kg

    • 123,62 
    • Składniki: 27% miąższ mango, syrop glukozowy, cukier, woda, dekstroza, zakwaszacz: kwas cytrynowy, substancja żelująca: pektyna, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: cytrynian trisodowy, stabilizator: chlorek wapnia, aromat. Sposób przygotowania: Podawać na zimno: polać deser w temperaturze od +5°C do +18°C.…
    • Dodaj do koszyka
  • Polewa malinowa, 1 kg
    • Polewa malinowa, 1 kg
    • Polewa malinowa, 1 kg

    • 130,38 
    • Składniki: Cukier, 27,5% przecieru malinowego, syrop glukozowy, woda, zakwaszacz: kwas cytrynowy, substancja żelująca: pektyna, koncentrat soku z czarnej porzeczki, naturalny aromat, ekstrakt z czarnego bzu, regulator kwasowości: difosforan, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: cytrynian trisodowy, stabilizator: E509. Sposób przygotowania:…
    • Dodaj do koszyka
  • Polewa jagodowa, 1 kg
    • Polewa jagodowa, 1 kg
    • Polewa jagodowa, 1 kg

    • 162,35 
    • Składniki: jagody 30,5%, syrop glukozowy, cukier, woda, stabilizator: sorbitol, dekstroza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, regulator kwasowości: difosforany, substancja żelująca: pektyna, regulator kwasowości: cytrynian trisodowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Obróbka: Na zimno: polać deser w temperaturze od +5°C do +18°C. Na…
    • Dodaj do koszyka
  • Polewa truskawkowa, 1 kg
    • Polewa truskawkowa, 1 kg
    • Polewa truskawkowa, 1 kg

    • 108,10 
    • Składniki: pulpa truskawkowa 30,5%, cukier, syrop glukozowy, woda, koncentrat soku z cytryny, substancja żelująca: pektyna, koncentrat z czarnej marchwi, naturalny aromat, substancja konserwująca: kwas sorbinowy, regulator kwasowości: cytrynian trisodowy. Obróbka: Na zimno: polać deser w temperaturze od +5°C do +18°C.…
    • Dodaj do koszyka
  • Polewa karmelowa, 1 kg
    • Polewa karmelowa, 1 kg
    • Polewa karmelowa, 1 kg

    • 104,55 
    • Składniki: Karmelizowany syrop cukrowy. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła, w temperaturze od +15°C do +22°C. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1280 kJ/306 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy nasycone 0 g Węglowodany 76,5 g…
    • Dodaj do koszyka
  • Proszek do deseru Panna Cotta, 440 g
    • Proszek do deseru Panna Cotta, 440 g
    • Proszek do deseru Panna Cotta, 440 g

    • 82,74 
    • Składniki: Cukier, proszek jajeczny, skrobia, substancja żelująca: karagen, guma tara, skrobia (PSZENICA), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat, zmielone laski wanilii. Przygotowanie: Wymieszaj 2 litry śmietanki i 2 litry mleka w misce. Odmierz 1/4 i dodaj 400 g proszku…
    • Dodaj do koszyka
  • Proszek do musu cytrynowego, 500 g
    • Proszek do musu cytrynowego, 500 g
    • Proszek do musu cytrynowego, 500 g

    • 131,35 
    • Składniki: Cukier, syrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz roślinny (z pestek palmowych), skrobia modyfikowana, emulgatory: E471, E472a, E472e, zakwaszacz: 1,5% kwas cytrynowy, 1,5% naturalny aromat, białko mleka, substancje żelujące: E407, E440 standaryzowane z cukrem, barwnik: E101i. Przygotowanie: Wsypać 500 g proszku…
    • Dodaj do koszyka
  • Massa Ticino – masa do dekoracji tortów, Tropica, 7 kg
    • Massa Ticino – masa do dekoracji tortów, Tropica, 7 kg
    • Massa Ticino – masa do dekoracji tortów, Tropica, 7 kg

    • 745,38 
    • Skład: cukier, syrop glukozowy, woda, utwardzony tłuszcz roślinny (z pestek palmowych), substancja żelująca: tragakanta, tłuszcz roślinny (słonecznikowy), substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat: wanilina. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu w temperaturze od +12°C do +20°C. Sposób przygotowania:…
    • Dodaj do koszyka
  • Żel brylantowy, przezroczysty, do stosowania na zimno, 6 kg