Składniki: Syrop glukozowo-fruktozowy, woda, kwas cytrynowy, aromat, koncentraty barwiące z krokosza barwierskiego i cytryny, karmelizowany syrop cukrowy, barwnik E133. Dawkowanie: 1:4. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartości odżywcze na 100 ml Energia 1303 kJ/307 kcal Tłuszcz 0 g w tym…
Syrop z granatu nie tylko dodaje owocowego smaku i koloru Twojej Tequili Sunrise, ale syrop wytwarzany z tego owocu, cenionego od tysięcy lat, jest również kulinarnym rarytasem zarówno w daniach wytrawnych, jak i słodkich. Użyj go do dopracowania dań z…
Wyczuwalny jest wyraźny aromat klonu, karmelu i brązowy cukier. Największa ilość czystego syropu klonowego sprzedawanego w danym gatunku to Dark Robust, dlatego często uważa się go za produkt „masowy”. Czasami odczuwa się lekkiepieczenie w gardle w porównaniu z syropem klonowym…
Ten lekki roztwór cukru jest ważnym surowcem dla przemysłu cukierniczego i dżemowego, a także dla przemysłu piekarniczego, cukierniczego i produkcji lodów. 45° oznacza stopień scukrzenia. Dostępny jest również syrop glukozowy 43°, który jest bardziej płynny i lepiej nadaje się do…
Rozkoszuj się tą niezwykłą słodyczą. Syrop klonowy to nie tylko polewa do naleśników; to także idealny, naturalny zamiennik cukru (nawet w kawie) i pyszny sos do lodów i innych deserów. Idealnie nadaje się do room service i na śniadanie. Składniki:…
Syrop z buraków cukrowych to zagęszczony i karmelizowany sok z buraków cukrowych. Ma słodko-pikantny smak. Jest używany do wypieków świątecznych (pierników itp.) oraz jako pasta do smarowania. Składniki: Buraki cukrowe. Właściwości: Produkt bezglutenowy, bez laktozy, wegański, wegetariański. Wartości odżywcze na…
Syrop z buraków cukrowych to zagęszczony i karmelizowany sok z buraków cukrowych. Ma słodko-pikantny smak. Jest używany do wypieków świątecznych (pierników itp.) oraz jako pasta do smarowania. Składniki: Buraki cukrowe. Właściwości: Produkt bezglutenowy, bez laktozy, wegański, wegetariański. Wartości odżywcze na…
Syrop z buraków cukrowych to zagęszczony i karmelizowany sok z buraków cukrowych. Ma słodko-pikantny smak. Jest używany do wypieków świątecznych (pierników itp.) oraz jako pasta do smarowania. Składniki: Buraki cukrowe. Właściwości: Produkt bezglutenowy, bez laktozy, wegański, wegetariański. Wartości odżywcze na…
Oryginalny syrop klonowy z Vermont, klasy A, złocisto-klarowny i o najczystszym smaku klonu. Rozkoszuj się tą wyjątkową słodyczą. Syrop klonowy to nie tylko polewa do naleśników; to także idealny, naturalny zamiennik cukru (nawet w kawie) oraz pyszny sos do lodów…
Syrop klonowy Amber ma jasnobursztynowy kolor i delikatny klonowy bukiet. Syrop klonowy to nie tylko polewa do naleśników; to także idealny, naturalny zamiennik cukru (nawet w kawie) i pyszny sos do lodów i innych deserów. Składniki: Czysty, naturalny syrop klonowy.…