Całe, dojrzałe laski wanilii są drobno mielone. Idealnie nadają się do aromatyzowania różnych deserów, ciast, kremów, lodów, a także do doprawiania wytrawnych sosów do dań z ryb i owoców morza. Składniki: Wanilia Bourbon. Właściwości: Certyfikat Halal, Certyfikat Koszerności. Informacje żywieniowe…
Ten naturalny aromat najwyższej jakości wanilii Bourbon idealnie nadaje się do wyrobów cukierniczych i ciastkarskich. Koncentrat w proszku składa się z mielonych lasek wanilii Bourbon i glukozy. Nadaje delikatny, waniliowy smak ciastom i ciastkom. Aromat z ekstraktem z laski wanilii…
Całe, dojrzałe laski wanilii Bourbon z Madagaskaru są drobno zmielone do tego produktu. Proszek waniliowy idealnie nadaje się do aromatyzowania różnych deserów, ciast, kremów, lodów, a także do doprawiania pikantnych sosów do dań z ryb i owoców morza. Składniki: Wanilia…
Oferujemy piękną wanilię Bourbon (Vanilla planifolia) z Papui-Nowej Gwinei. Delektuj się delikatnym aromatem tej laski wanilii o długości około 15-17 cm. Ma intensywny, harmonijny i bardzo zrównoważony smak – idealny dodatek do deserów i wszelkiego rodzaju owoców morza. Laski wanilii…
Intensywny aromat wanilii Bourbon podkreśla walory deserów, takich jak pudding, lody, ciastka, crème brûlée i sos waniliowy. Królowa przypraw uszlachetnia również słodkie napoje i egzotyczne sosy do mięs i ryb. Ekstrakt z wanilii Bourbon. Składniki: ekstrakt z wanilii Bourbon, alkohol,…
Intensywny aromat wanilii Bourbon podkreśla walory deserów, takich jak pudding, lody, ciastka, crème brûlée i sos waniliowy. Królowa przypraw uszlachetnia również słodkie napoje i egzotyczne sosy do mięs i ryb. Ekstrakt z wanilii Bourbon z nasionami. Składniki: cukier inwertowany, 8%…
Pasta Triple Double Vanilla bez drobinek idealnie nadaje się do produkcji lodów oraz do aromatyzowania kremów, polew, nadzień i deserów. Zawiera naturalne i identyczne z naturalnymi aromaty wanilii Bourbon, cukier inwertowany, syrop glukozowy i syrop fruktozowy. Składniki: syrop glukozowy, syrop…
Całe, dojrzałe laski wanilii Bourbon z Madagaskaru są drobno zmielone do tego produktu. Proszek waniliowy idealnie nadaje się do aromatyzowania różnych deserów, ciast, kremów, lodów, a także do doprawiania pikantnych sosów do dań z ryb i owoców morza. Składniki: Mielona…
Całe, dojrzałe laski wanilii są drobno mielone. Idealnie nadają się do aromatyzowania różnych deserów, ciast, kremów, lodów, a także do doprawiania wytrawnych sosów do dań z ryb i owoców morza. Naturalny proszek waniliowy Bourbon. Składniki: 100% laski wanilii Bourbon (Planifolia…