Składniki: wątróbka kacza, sól, armaniak, cukier, pieprz. Podawać schłodzone w temperaturze od +8°C do 12°C. Wątróbkę kaczą pokrój cienkim nożem zamoczonym w gorącej wodzie. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera…
Składniki: 88% foie gras z kaczki, 8% suszona figa, białe wino, sól, armaniak, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: L-askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Po otwarciu należy szybko spożyć. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna…
Składniki: 58% wątróbka kacza, 30% kawałki wątroby kaczej, woda, sól kuchenna, koniak, cukier, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3…
Skład: mięso z kaczki, tłuszcz z kaczki, sól. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +2°C do +4°C. Zużyć szybko po otwarciu. Pochodzenie: Francja. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1090 kJ/261 kcal Tłuszcz 16g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…