W przypadku „Kaminwurzerl – The Original” najlepsze kawałki wieprzowiny są sezonowane i drobno siekane zgodnie z recepturą Boxele Karla Handla I z 1902 r. Po wędzeniu w drewnie bukowym Kaminwurzerl dojrzewa aż do osiągnięcia określonego stopnia wysuszenia wynoszącego 42/43%. Składniki:…
Sobrasada, kiełbasa z Majorki. Składniki: 55% boczek wieprzowy (przeciwutleniacz: E320, E321), 45% chuda wieprzowina, papryka przyprawy tap de corti, sól, przyprawy, naturalna otoczka. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem w temperaturze od + 16 ° C do…
Sobrassada, której smak jest nie do pobicia dzięki wyrafinowanemu zastosowaniu pimentón dulce ahumado i innych typowych przypraw. Ze świni Duroc, w stylu Majorki. Bez dodatków. Delektuj się tą kiełbasą na opiekanej bagietce, lekko podgrzaną. Kawałki łopatki i boczku wieprzowego, słonina,…
Tradycyjnie sobrasada pochodzi z Majorki i przygotowywana jest z mięsa zwykłych świń domowych, chudego mięsa i boczku, doprawiana w tradycyjny sposób solą i hiszpańską papryką. W naturalnych osłonkach, a następnie dojrzewa przez 3 miesiące zanim trafi do sprzedaży. Przyjemność i…
Zampone Modena ChOG Składniki: wieprzowina, skórka, sól, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1094 kJ/262 kcal Tłuszcz 17,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,4 g Węglowodany 2,6 g w tym cukier…
Świeża, pikantna kiełbasa wieprzowa. We Włoszech kiełbasa wyciskana ze skóry jest często używana jako dodatek do sosów do makaronów lub risotto. Salsicce idealnie nadaje się również do grillowania. Świeża kiełbasa, mrożona. Składniki: wieprzowina 92%, boczek, sól kuchenna, przyprawy, syrop glukozowy,…