Składniki: wieprzowina, mięso z dzika 48%, sól, kawałki trufli 1%, przyprawy naturalne, dekstroza, sacharoza. Przeciwutleniacz: E300, konserwant: E252 i E250. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +0°C do +7°C. Właściwości: Azotyn sodu. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1348…
Składniki: wieprzowina, sól, pieprz, czosnek, 1% trufla w kawałkach (Tuber aestivum), dekstroza, sacharoza, przeciwutleniacz: E300, środek konserwujący: E252, E250, aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1233 kJ/294 kcal Tłuszcz 14,43 g w tym…
Skład: wieprzowina, sól kuchenna, przyprawy, suszony syrop glukozowy, dekstroza, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, środek konserwujący: azotyn sodu, kultury dojrzewania, dym. 100 g salami jest zrobione z 155 g wieprzowiny. Pakowane w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: bezglutenowy,…
Składniki: wieprzowina i tłuszcz wieprzowy, mięso z dzika 20%, sól, cukier (LAKTOZA, syrop glukozowy, dekstroza), przyprawy, zioła, substancja konserwująca: azotan potasu (sól peklująca), kultury dojrzewające, osłonka naturalna. Wyprodukowano ze 134 g wieprzowiny na 100 g kiełbasy. Przechowywać w suchym miejscu…
Składniki: wieprzowina, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, naturalny aromat kopru włoskiego, dekstroza, sacharoza, przeciwutleniacz: E300, środek konserwujący: E252 i E250. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1634 kJ/394 kcal Tłuszcz 33,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,4 g Węglowodany 0g…
Składniki: wieprzowina gwarantowana z Włoch, sól, pieprz, 0,8% letnich płatków truflowych, dekstroza, sacharoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, konserwant, azotyn sodu, azotan potasu. Osłonka do kiełbasy nie nadaje się do spożycia. Przechowywać w normalnej, suchej temperaturze pokojowej. Wartości odżywcze w 100g Wartość…
Składniki: Wieprzowina i tłuszcz wieprzowy, oliwki czarne 6%, sól, cukier (LAKTOZA, syrop glukozowy, dekstroza), przyprawy, zioła, substancja konserwująca: azotan potasu, kultury dojrzewające, osłonka naturalna (wieprzowa). Wyprodukowano ze 141 g wieprzowiny na 100 g kiełbasy. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze…