Ten ocet do sushi jest łagodny, ma lekko winny, cytrynowy smak. Występuje głównie w kuchni azjatyckiej. Nadaje się do marynowania warzyw i owoców oraz do marynowania drobiu i ryb. Świetnie komponuje się także z sosami słodko-kwaśnymi, daniami pikantnymi i indonezyjskimi…
Ten słodko-kwaśno-słony ocet ryżowy o aksamitnej, atramentowej konsystencji ma mocny, trwały słodowy aromat. Przypomina sos sojowy i ocet słodowy. Idealny do marynowania dań mięsnych i kaczek, a także do przyprawiania ciemnych sosów lub warzyw gotowanych na parze; nadaje się również…
Ten ocet sushi jest łagodny, ma lekko winny, cytrynowy smak. Występuje głównie w kuchni azjatyckiej. Nadaje się do marynowania warzyw i owoców oraz do marynowania drobiu i ryb. Świetnie komponuje się także z sosami słodko-kwaśnymi, daniami pikantnymi i indonezyjskimi stołami…