Aksamitnie miękki preparat octowo-owocowy, kuszący smkiem w pełni dojrzałego mango i łagodną kwasowością, podkreśla zarówno nowoczesne kompozycje sałatkowe, jak i sosy, marynaty i słodkie dania. Wartości odżywcze w 100ml Wartość kaloryczna 369 kJ/87 kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe…
ORGANICZNA oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* - Pierwsza jakość - otrzymywana bezpośrednio z oliwek wyłącznie w procesach mechanicznych; *z kontrolowanej uprawy organicznej. Przechowywać z dala od światła i ciepła. Rolnictwo UE Wartości odżywcze…
ORGANICZNA oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* - Pierwsza jakość - otrzymywana bezpośrednio z oliwek wyłącznie w procesach mechanicznych; *z kontrolowanej uprawy organicznej. Przechowywać z dala od światła i ciepła. Rolnictwo UE
Ta oliwa z oliwek, starannie tłoczona na zimno z andaluzyjskich oliwek, charakteryzuje się delikatnym zapachem, pełnym owocowości i orzeźwiających przypraw. Pochodzi wyłącznie z pierwszego tłoczenia, dzięki czemu oferuje optymalną gamę naturalnych smaków. Wartości odżywcze w 100ml Wartość kaloryczna 3700 kJ/900…
Do produkcji oliwy z oliwek DOP Extra Virgen wykorzystywane są wyłącznie oliwki Picual, które są zbierane w największym parku narodowym w Andaluzji, Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas, w prowincji Jaen. Intensywnie złocistozielony olejek pachnie trawą z nutami tymianku,…
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Grand Cru. Składniki: oliwa z oliwek extra virgin z oliwek Cailletier, pochodząca z zimnej ekstrakcji. Przechowywać z dala od światła i ciepła.
Czysta oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia otrzymywana jest z oliwek Beruguette zbieranych ręcznie na początku listopada. Jego zapach jest trawiasty i korzenny, intensywny. W smaku są dodatkowe świeże nuty migdałów i zielonych orzechów laskowych, a także nuty gorzkie i…
Ten ocet sushi jest łagodny, ma lekko winny, cytrynowy smak. Występuje głównie w kuchni azjatyckiej. Nadaje się do marynowania warzyw i owoców oraz do marynowania drobiu i ryb. Świetnie komponuje się także z sosami słodko-kwaśnymi, daniami pikantnymi i indonezyjskimi stołami…
FR-BIO-16 Bardzo szlachetny i renomowany olej ze starożytnej olejarni Alziari w Nicei. Zielono-żółte cuvée zostało tłoczone na zimno z oliwek zebranych jeszcze w stanie zielonym i dzięki swojej owocowej, intensywnej finezji szczególnie smakuje z sałatkami, pomidorami i surowymi warzywami. Ta…
Oliwa z oliwek Navites Extra Olive Oil pierwszej jakości uzyskiwana jest wyłącznie z oliwek w procesie mechanicznym. Oliwa z oliwek pochodzi z pierwszej ekstrakcji ręcznie zbieranych oliwek Arbequina. Ewentualny osad oznacza, że olej jest całkowicie naturalny, nie był filtrowany i…
Carpier produkuje specjalną oliwę z oliwek w pobliżu Barcelony. Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia ekstra wytwarzana z oliwek Arbequina jest wędzona naturalnym dymem z szyszek sosny przez około 7 godzin - pod kontrolą temperatury i wilgotności. Możesz użyć tej…
Oliwa z oliwek Oro San Carlos to oliwa z najwyższej półki o maksymalnej kwasowości 0,1%. Oliwki przeznaczone do cuvée Arbequina i Carnicabra zbierane są w połowie października. Zielono-owocowy smak uzupełniają dojrzałe nuty – przyjemna intensywność sprawia, że olej jest bardzo…