Czekolada do picia na patyku, Madagaskar, 71% kakao, organiczna, 35 g

17,08 

SKU: 24050 Kategoria:

Opis

Składniki: masa kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe; Wszystkie składniki z rolnictwa ekologicznego. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przygotowanie: Umieść [tchocolat] na patyku w filiżance. Wlać do filiżanki wrzące mleko, aż czekolada zostanie całkowicie przykryta. Pozwól mu się stopić przez krótki czas. Następnie mieszaj przez 2-3 minuty aż do całkowitego rozpuszczenia. Dodaj mleko, mniej lub bardziej w zależności od intensywności. Wymieszaj ponownie i gotowe. rolnictwo spoza UE.

Informacje dodatkowe

Waga 0,035 kg
Producent

53604 Bad Honnef, CCC Confiserie Coppeneur et Compagnon GmbH, Niemcy., Wittichenauer Str. 15-17

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Czekolada do picia na patyku, Madagaskar, 71% kakao, organiczna, 35 g”