Sous-vide policzki wieprzowe od świń Iberico w vakumm, gotowane próżniowo 24 godziny w temperaturze 70°C , Lahoz, 200g

61,18 

Opis

Sous-vide policzki wieprzowe od świń Iberico to sama przyjemność w smaku. Sous-vide tz. surowe mięso jest pakowane próżniowo, gotowane przez 24 godzin w temperaturze 70 °C, co pozwala uzyskać soczyste, delikatne i różowe mięso. W celu przygotowania tach chudego mięsa należy upiec policzki w piekarniku rozgrzanym do 150 °C około 20 minut. Do upieczonych policzków polecamy delikatną musztardę Dijon Senf z przyprawami produkt nr 13046. Mięso dla tego produktu pochodzi od świń iberyjskich rosnących w tradycyjnych pastwiskach, karmionych żołędziami i ziołami co wpływa na doskonałą jakość tego mięsa.

Informacje dodatkowe

Waga 0,3 kg
Producent

Lahoz

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Sous-vide policzki wieprzowe od świń Iberico w vakumm, gotowane próżniowo 24 godziny w temperaturze 70°C , Lahoz, 200g”