Bułeczki do hamburgerów Gigabol wieloziarniste, wstępnie upieczone, Siegert, TK, BIO, 2,3 kg, 20 x 115g

151,65 

SKU: 35595 Kategoria:

Opis

Składniki: Woda, mąka pięcioramienna (PSZENICA pełnoziarnista *, mąka PSZENNA *, mąka DINK *, płatki OAT *, płatki ROGGEN *, mąka ROGGEN *, płatki kukurydziane *), MASŁO *, miód *, drożdże, sól piekarnicza, EKSTRAKT Z SŁODU *. * pochodzenia biologicznego Przechowywanie co najmniej -18 ° C Nie zamrażać po rozmrożeniu. Przygotowanie: rozmrażaj chleb. Piecz rozmrożony chleb w nagrzanym piekarniku w temperaturze + 200 ° C przez około 11 minut. rolnictwo UE. Właściwości: białko z mleka zwierzęcego.

Informacje dodatkowe

Waga 2,3 kg
Producent

3481 MK Hameln, Holandia., Piekarnia Carl Siegert od 1891 r. B.V., Techniekenweg 11

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Bułeczki do hamburgerów Gigabol wieloziarniste, wstępnie upieczone, Siegert, TK, BIO, 2,3 kg, 20 x 115g”