Opis
Składniki: sezonowana wołowina z czerwonej jałówki, sól kuchenna, przyprawy.
37,44 zł
Te burgery są, tak jak powinny być, uformowane z rafinowanego, dojrzewającego na sucho mięsa mielonego, wymieszanego ręcznie
i grubo zmielonego. Suszenie mięsa burgerowego nadaje mięsu znacznie intensywniejszy smak niż zwykłe mięso burgerowe czy
mielone. Kawałki mięsa dojrzewają w całości z kością i dopiero rdzeń jest później przetwarzany na mięso mielone.
Niezrównany smak mówi sam za siebie, bo dojrzewające na sucho burgery Eatventure są tak samo wartościowe jak dobry stek.
Burger Red Heifer = 6 tygodni dojrzewania.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość kaloryczna 1209 kJ/292 kcal
Tłuszcz 26g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,5 g
Węglowodany 0g w tym cukier 0 g
Białko 15 g
Sól 1,1 g
Składniki: sezonowana wołowina z czerwonej jałówki, sól kuchenna, przyprawy.
Waga | 0,18 kg |
---|---|
Producent | 49757 Werlte, Auf dem Sattel 4, Eatventure GmbH, Niemcy. |
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.