Informacje dodatkowe
| Waga | 0,5 kg |
|---|
20,36 zł
Cukier Vergeoise wytwarzany jest z buraków cukrowych i aromatyzowany karmelem. Idealnie nadaje się do ciast, flanów i naleśników. Doskonale nadaje się również do wszelkich produktów mlecznych. Cukier jest bardzo drobny i lekko wilgotny.
Składniki: Cukier, syrop z cukru inwertowanego, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol (roślinny), cukier karmelizowany.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Wartości odżywcze na 100 g
Energia 1683 kJ/396 kcal
Tłuszcz 0 g w tym kwasy nasycone 0 g
Węglowodany 99 g w tym cukry 97,4 g
Białko 0 g
Sól 0 g
| Waga | 0,5 kg |
|---|
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.