Czekoladowe paluszki z gorzkiej czekolady, do pieczenia, ok. 300 szt., 8cm, 45% kakao, 1,6 kg

230,53 

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 2071 kJ/495 kcal

Tłuszcz 25,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15,3 g

Węglowodany 56,2 g w tym cukier 53,4 g

Białko 5,3 g

Sól 0,01 g

Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy.
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem i chłodnym w temperaturze od +12°C do +20°C.

Paluszki czekoladowe Callebaut można stosować wszędzie tam, gdzie wypieki wymagają nadzienia czekoladowego;
takie jak rogaliki czekoladowe. Długość 8 cm, grubość 1 cm.

 
 

Opis

Paluszki są do wszechstronnego użytku. Polecamy do czekoladowych croissantó i wypieków.

Informacje dodatkowe

Waga 1,6 kg
Producent

BARRY CALLEBAUT

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Czekoladowe paluszki z gorzkiej czekolady, do pieczenia, ok. 300 szt., 8cm, 45% kakao, 1,6 kg”