De Jonker, ser półtwardy, w stylu Gouda, ekologiczny, ok. 250 gramów

35,06 

DE-ÖKO-001 W gospodarstwie znajduje się 200 krów, które pasą się na niepryskanych, bogatych w zioła pastwiskach przez ponad 6 miesięcy w roku. Ten ser, dojrzewający przez około 6 tygodni, wytwarzany jest w posiadłości Marienwaerth w Geldrii.
Wyśmienite, pełne, kremowe i miękkie. Ser na każdą okazję.

Organiczny ser Gouda półtwardy, o zawartości tłuszczu min. 50% w suchej masie. Składniki: Pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, sól, bakterie kwasu mlekowego, zamiennik podpuszczki. Powłoka plastikowa nie nadaje się do spożycia.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +10°C. Holenderskie rolnictwo.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 1700 kJ/410 kcal

Tłuszcz 33,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23,1 g

Węglowodany 2,5 g w tym cukry < 0,1 g

Białko 23,7 g

Sól 2,4g
Zawiera mleko.

SKU: 67768 Kategoria: Tag

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „De Jonker, ser półtwardy, w stylu Gouda, ekologiczny, ok. 250 gramów”