Lomo Serrano - Schab Duroc, Hiszpania, ok. 600 g

117,60 

Schab ten marynowany jest według tradycyjnych receptur w soli, cukrze i czarnym pieprzu, następnie nadziewany naturalnymi osłonkami i delikatnie dojrzewa w specjalnych suszarniach przez około 3 miesiące. To „Lomo” produkowane jest według tradycyjnej receptury przez firmę „Embotits Casolans de Planoles”, która od 1920 roku zajmuje się produkcją ręcznie robionych kiełbasek.
Składniki: Schab Duroc, sztuczne jelito, sól, czarny pieprz, cukier, środek konserwujący: azotan potasu E252 i azotan sodu E250. Przechowywać w chłodnym, suchym i chronionym przed światłem. Wyprodukowano w Hiszpanii.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 785 kJ/185 kcal

Tłuszcz 1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g

Węglowodany 8g w tym cukier 7 g

Białko 36 g

Sól 4,1 g


SKU: 39169 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 0,6 kg
Producent

17535 PLANOLES, CL Estacio, EMBOTITS CASOLANS DE PLANOLES, Hiszpania., S / N, S.A.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Lomo Serrano – Schab Duroc, Hiszpania, ok. 600 g”