Informacje dodatkowe
Waga | 2 kg |
---|
495,69 zł
W tym przepisie migdały miesza się z wodą, podgrzewa i mieli, stale mieszając, aż do uzyskania gładkiej pasty. Mieszaninę pozostawia się na noc i miesza ponownie następnego dnia. Po odcedzeniu, mieszankę konserwuje się cukrem. To idealny składnik puddingów, koktajli, ciast migdałowych, lodów itp.
Składniki: Syrop z cukru trzcinowego, syrop glukozowy, 13% migdałów (migdały słodkie i gorzkie), woda, stabilizator: E415, zakwaszacz: E330, przeciwutleniacz: E300, sól. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +4°C do +6°C. Spożyć w ciągu 8 dni od otwarcia.
Wartości odżywcze na 100 ml
Energia 1331 kJ/315 kcal
Tłuszcz 8,1 g w tym kwasy nasycone 0,73 g
Węglowodany 56,8 g w tym cukry 43,8 g
Białko 3,38 g
Sól 0,13 g
Waga | 2 kg |
---|
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.