Lait d'Amandes - Syrop z Ekstraktu Migdałowego, 2 l

495,69 

W tym przepisie migdały miesza się z wodą, podgrzewa i mieli, stale mieszając, aż do uzyskania gładkiej pasty. Mieszaninę pozostawia się na noc i miesza ponownie następnego dnia. Po odcedzeniu, mieszankę konserwuje się cukrem. To idealny składnik puddingów, koktajli, ciast migdałowych, lodów itp.

Składniki: Syrop z cukru trzcinowego, syrop glukozowy, 13% migdałów (migdały słodkie i gorzkie), woda, stabilizator: E415, zakwaszacz: E330, przeciwutleniacz: E300, sól. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +4°C do +6°C. Spożyć w ciągu 8 dni od otwarcia.

Wartości odżywcze na 100 ml

Energia 1331 kJ/315 kcal

Tłuszcz 8,1 g w tym kwasy nasycone 0,73 g

Węglowodany 56,8 g w tym cukry 43,8 g

Białko 3,38 g

Sól 0,13 g

 

SKU: 11532 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 2 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Lait d’Amandes – Syrop z Ekstraktu Migdałowego, 2 l”