Ocet jabłkowy, klasyczny, 5% kwasności, 500 ml, Gölles

50,44 

Klasyczny ocet jabłkowy marki Gölles jest warzony w sposób naturalny, pozyskiwany wyłącznie z owoców i posiada delikatny
aromat. Sok z tradycyjnych odmian jabłek, takich jak Maschansker, Bohnapfel, Ilzer Weinler czy Rosenapfel, poddawany jest
fermentacji i doprowadzany do aromatycznej dojrzałości. Ocet jabłkowy ma wszechstronne zastosowanie w kuchni i można go
bardzo delikatnie łączyć z różnymi olejami – ale przede wszystkim ze styryjskim olejem z pestek dyni.

Ocet fermentowany z soku jabłkowego. Dojrzewa w dębowych beczkach przez co najmniej 3 lata. Kwasowość: 5%.
Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.

 
SKU: 21086 Kategoria:

Additional information

Producent

Gölles

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ocet jabłkowy, klasyczny, 5% kwasności, 500 ml, Gölles”