You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Świeże Mięso Świata
- Octy; oliwy; oleje
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Świat Ryb i owoców morza
- Octy i oleje
- Octy Wiberg
- Oliwa z oliwek z Hiszpanii
- Octy Ziegler
- Oliwa z oliwek z USA
- Octy firmy Gölles
- Oliwa z oliwek naturalnie aromatyzowana
- Essigmanufaktur Weyers
- Produkty firmy Galateo by Tartuflanghe
- Oleje na bazie słonecznika i rzepaku - oleje z przyprawami
- Octy ryżowe
- Oleje Huileries Beaujplaise
- Oleje Huilerie du Berry
- Pozostałe oleje i tłuszcze
- Oleje Wiberg
- Octy Fallot
- Oliwa z oliwek z Francji
- Octy Gegenbauer – Wiener; octy Brauerei
- Oliwa z oliwek z Grecji
- Octy Robert Bauer
- Oliwa z oliwek z Włoch
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kalendarze Adwentowe
- Kuchnia afrykańska
- Noże i dodatki
- Musztardy
- Kuchnia meksykańska
- Kuchnia molekularna
- Warzywa
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- Kuchnia australijska
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Ciastka; pralinki; snacki
- Urządzenia kuchenne
- Sosy i przyprawy do grilla
- BIO produkty
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Sery
- Vegan Food
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Kiełbasy; salami; szynki
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Prosecco & wina bezalkoholowe
Koszyk
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Aceites Guadalentin „Olizumo DOP/PDO”, 100% Picual, 500 ml
68,80 zł
- Do produkcji oliwy z oliwek DOP Extra Virgen wykorzystywane są
wyłącznie oliwki Picual, które są zbierane w największym parku narodowym
w Andaluzji, Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas, w prowincji Jaen.
Intensywnie złocistozielony olejek pachnie trawą z nutami tymianku,
bukszpanu, świeżej mięty i kopru włoskiego, podkreślonymi aromatami
liści figowych. Na podniebieniu początkowo słodkie, następnie
rozwijają się nuty trawiasto-korzenne, prowadzące w finale do owocowego
posmaku. Oliwki Picual są tłoczone na zimno w Aceites Guadalentin
od listopada w kontrolowanej temperaturze. Wszystkie oleje przechodzą
liczne testy jakościowe i smakowe.
Reviews
There are no reviews yet.