Additional information
Weight | 2,5 kg |
---|---|
Producent | BARRY CALLEBAUT |
692,69 zł
Wartości odżywcze w 100g
Wartość kaloryczna 2296 kJ/549 kcal
Tłuszcz 39g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24 g
Węglowodany 33g w tym cukier 30 g
Białko 7,9 g
Sól 0,02 g
Kuwertura z ciemnej czekolady; Kakao: co najmniej 67,4%. Składniki: Miazga kakaowa z Madagaskaru, cukier, tłuszcz kakaowy,
emulgator: LECYTYNA SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Podgrzej kuwerturę do +40°C/+45°C.
Następnie pozostawić do ostygnięcia do +27°C, regularnie mieszając. Następnie zwiększyć temperaturę do +31°C/+34,5°C.
Optymalna temperatura kształtowania czekolady: +8°C/+12°C. Optymalna temperatura okładek: +14°C/+18°C.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed słońcem w temperaturze +12/+18°C. Produkt z Belgii.
Weight | 2,5 kg |
---|---|
Producent | BARRY CALLEBAUT |
You must be logged in to post a review.
Reviews
There are no reviews yet.