Origine Madagascar, ciemna kuwertura, callets, 67,4%kakao, 2,5kg

692,69 

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 2296 kJ/549 kcal

Tłuszcz 39g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24 g

Węglowodany 33g w tym cukier 30 g

Białko 7,9 g

Sól 0,02 g

Kuwertura z ciemnej czekolady; Kakao: co najmniej 67,4%. Składniki: Miazga kakaowa z Madagaskaru, cukier, tłuszcz kakaowy,
emulgator: LECYTYNA SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Podgrzej kuwerturę do +40°C/+45°C.
Następnie pozostawić do ostygnięcia do +27°C, regularnie mieszając. Następnie zwiększyć temperaturę do +31°C/+34,5°C.
Optymalna temperatura kształtowania czekolady: +8°C/+12°C. Optymalna temperatura okładek: +14°C/+18°C.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed słońcem w temperaturze +12/+18°C. Produkt z Belgii.

 
SKU: 42530 Kategoria: Tag

Additional information

Weight 2,5 kg
Producent

BARRY CALLEBAUT

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Origine Madagascar, ciemna kuwertura, callets, 67,4%kakao, 2,5kg”