Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Kategorie produktów
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Octy; oliwy; oleje
- Produkty ze świńki rasy mangalica
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Octy i oleje
- Sous-vide produkty podgotowane i burgery
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kuchnia afrykańska
- Hiszpańskie szynki
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kuchnia meksykańska
- Produkty Vulcano
- Noże i dodatki
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Musztardy
- Kuchnia australijska
- Świeże Mięso Świata
- Kuchnia molekularna
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Warzywa
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- Świat Ryb i owoców morza
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- BIO produkty
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Kalendarze Adwentowe
- Urządzenia kuchenne
- Vegan Food
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Kiełbasy; salami; szynki
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
Koszyk
Pecorino "Tartuffo", ser owczy z truflami, dojrzewający minimum 3 tygodnie, ok. 700 gramów
208,17 zł
Szlachetny i fantastyczny – Pecorino z prawdziwymi, czarno-białymi truflami! Wielokrotnie nagradzany ser owczy ma całkowicie naturalny smak, bez dodatku aromatu truflowego i oleju truflowego. Ręcznie robione, autentyczne i tradycyjnie dojrzewające sery Pecorino powstają z mleka owczego w małej serowarni w środkowej Toskanii. Pochodzi od owiec hodowanych w okolicach Volterry.
Twardy ser z truflami, o zawartości tłuszczu min. 45%. Tr.. Składniki: Pasteryzowane mleko owcze, 2% trufli czarnych i białych, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól. Należy pamiętać, że po otwarciu opakowania ser szybko wysycha. Możliwe jest pojawienie się jakiejkolwiek naturalnej zielonej pleśni, która jest nieszkodliwa. Jeśli to konieczne, wystarczy wyczyścić szczotką i przetrzeć. Skórka nie nadaje się do spożycia. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +7°C. Wyprodukowano we Włoszech. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość kaloryczna 1503 kJ/363 kcal
Tłuszcz 31 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21 g
Węglowodany < 0,5 g w tym cukry < 0,5 g
Białko 21 g
Sól 1,2g
Zawiera mleko.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.