Syrop glukozowy 45° – syrop do cukierków, 5 kg

154,60 

Ten lekki roztwór cukru jest ważnym surowcem dla przemysłu cukierniczego i dżemowego, a także dla przemysłu piekarniczego, cukierniczego i produkcji lodów. 45° oznacza stopień scukrzenia. Dostępny jest również syrop glukozowy 43°, który jest bardziej płynny i lepiej nadaje się do nadzień. Syrop glukozowy 45° można formować ręcznie w kulki, ponieważ jego wyższa zawartość suchej masy sprawia, że ​​jest bardziej zwarty. Dlatego idealnie nadaje się na przykład do polewy do ciast.

Składniki: Syrop glukozowy.

Wartości odżywcze na 100 g

Energia 1386 kJ/326 kcal

Tłuszcz 0 g w tym kwasy nasycone 0 g

Węglowodany 82 g w tym cukry 25 g

Białko 0 g

Sól 0,01 g

 
SKU: 13110 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 5 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Syrop glukozowy 45° – syrop do cukierków, 5 kg”