Informacje dodatkowe
Waga | 5 kg |
---|
154,60 zł
Ten lekki roztwór cukru jest ważnym surowcem dla przemysłu cukierniczego i dżemowego, a także dla przemysłu piekarniczego, cukierniczego i produkcji lodów. 45° oznacza stopień scukrzenia. Dostępny jest również syrop glukozowy 43°, który jest bardziej płynny i lepiej nadaje się do nadzień. Syrop glukozowy 45° można formować ręcznie w kulki, ponieważ jego wyższa zawartość suchej masy sprawia, że jest bardziej zwarty. Dlatego idealnie nadaje się na przykład do polewy do ciast.
Składniki: Syrop glukozowy.
Wartości odżywcze na 100 g
Energia 1386 kJ/326 kcal
Tłuszcz 0 g w tym kwasy nasycone 0 g
Węglowodany 82 g w tym cukry 25 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g
Waga | 5 kg |
---|
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.