Informacje dodatkowe
Waga | 1 kg |
---|---|
Producent | 24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja |
202,91 zł
Skład:Karkówka wieprzowa, mięso z bażanta 20%, kurki marynowane w solance 18% (kurki 10%, woda, sól, substancja konserwująca:
kwas cytrynowy), wątróbka drobiowa, mięso indycze, BIAŁKO JAJA, skrobia ziemniaczana, woda, odtłuszczone MLEKO W PROSZKU,
pasta szalotkowa (uwodniona szalotka, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu), JAJKA, skórka wieprzowa, sól, pietruszka, wino porto, żelatyna wieprzowa, pasta czosnkowa (czosnek suszony, sól, substancjazakwaszająca: kwas cytrynowy, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +2°C do +4°C. Mięso bażanta z UE. Kurki z UE i spoza UE. Właściwości: Zawiera alkohol, białko z mleka zwierzęcego, azotyn sodu.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość kaloryczna 803 kJ/193 kcal
Tłuszcz 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,2 g
Węglowodany 3,6 g w tym cukier 1,3 g
Białko 14 g
Sól 1,9 g
Zawiera jajka i mleko.
Waga | 1 kg |
---|---|
Producent | 24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja |
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.