Terrina z bażanta z kurkami, trapez, Rougie, 1kg

202,91 

Skład:Karkówka wieprzowa, mięso z bażanta 20%, kurki marynowane w solance 18% (kurki 10%, woda, sól, substancja konserwująca:
kwas cytrynowy), wątróbka drobiowa, mięso indycze, BIAŁKO JAJA, skrobia ziemniaczana, woda, odtłuszczone MLEKO W PROSZKU,
pasta szalotkowa (uwodniona szalotka, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu), JAJKA, skórka wieprzowa, sól, pietruszka, wino porto, żelatyna wieprzowa, pasta czosnkowa (czosnek suszony, sól, substancjazakwaszająca: kwas cytrynowy, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w chłodnym miejscu w
temperaturze od +2°C do +4°C. Mięso bażanta z UE. Kurki z UE i spoza UE. Właściwości: Zawiera alkohol, białko z mleka zwierzęcego, azotyn sodu.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 803 kJ/193 kcal

Tłuszcz 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,2 g

Węglowodany 3,6 g w tym cukier 1,3 g

Białko 14 g

Sól 1,9 g
Zawiera jajka i mleko.

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg
Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Terrina z bażanta z kurkami, trapez, Rougie, 1kg”