VULCANO Auersbacher Salami, naturalne, ze Styrii, ok. 800 g

101,47 

Salami Auersbacher to dojrzała, surowa kiełbasa o śródziemnomorskim smaku. Fabryka szynki Vulcano w styryjskim Vulkanlandzie
produkuje smaczne specjały z wieprzowiny. Długi okres dojrzewania, zbilansowana przyprawa i wędzenie pozwalają wydobyć
delikatny smak mięsa, zawierając ponad 100 aromatów. Świnie Vulcano potrafią prawidłowo ukorzenić się, tarzać się i biegać.
Są karmione różnymi zbożami, aż będą gotowe do uboju przy wadze 180 kg.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 2120 kJ/512 kcal

Tłuszcz 45g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19 g

Węglowodany 1,6 g w tym cukier 0,9 g

Białko 25 g

Sól 4,1 g
Może zawierać śladowe ilości selera oraz gorczycę.

 

SKU: 30003 Kategoria:

Opis

Składniki: wieprzowina *, sól kuchenna, przyprawy (zawierają gorczycę), dekstroza, maltodekstryna; Przeciwutleniacz: askorbinian sodu, naturalny aromat, ekstrakty przypraw, burak w proszku, środek konserwujący: azotyn sodu. Może zawierać śladowe ilości SELLERIE. * (150 g mięsa na 100 g produktu końcowego). Osłonka do kiełbasy nie jest jadalna.

Informacje dodatkowe

Waga 0,8 kg
Producent

8330 Feldbach, Austria., Eggreith 26, Vulcano Fleischwarenmanufaktur GmbH & Co. KG

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „VULCANO Auersbacher Salami, naturalne, ze Styrii, ok. 800 g”