Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Sacharoza, syrop glukozowy, propelent: dwutlenek węgla (E290), laktoza, woda. Do użytku…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Polewa czekoladowa (cukier, kakao 49%, masło kakaowe, emulgatory: lecytyna sojowa E322,…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: kuwertura (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, laktoza, odtłuszczone mleko…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: kuwertura (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, laktoza, odtłuszczone mleko…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: polewa czekoladowa (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, laktoza, odtłuszczone mleko…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Cukier, masło kakaowe, syrop glukozowy, pełne mleko w proszku, 5,2% sproszkowanego…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: Cukier, 22% miazga kakaowa, 12% masło kakaowe, glukoza, propelent: dwutlenek węgla…