• Puree z malin bez cukru TK 1 kg
    • Puree z malin bez cukru TK 1 kg
    • Puree z malin bez cukru TK 1 kg

    • 101,85 
    • Składniki: 100% maliny. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Rozmrażać w temperaturze od +2°C do +4°C. Nie zamrażać ponownie. Wyprodukowano we Francji. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 189 kJ/45 kcal Tłuszcz 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z mango, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z mango, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z mango, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg

    • 92,40 
    • Składniki: 100% mango. 19°Brix +/-2°. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 351…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z marakui, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z marakui, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z marakui, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg

    • 99,23 
    • Składniki: 100% marakuja. 13°Brix +/-2°. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 181…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z czarnej porzeczki, mrożone, 1 kg
    • Puree z czarnej porzeczki, mrożone, 1 kg
    • Puree z czarnej porzeczki, mrożone, 1 kg

    • 86,00 
    • Składnik: Czarna porzeczka. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce, w temperaturze +2/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 290 kJ/69 kcal Tłuszcz 0g w…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z wiśni, mrożone, 1 kg
    • Puree z wiśni, mrożone, 1 kg
    • Puree z wiśni, mrożone, 1 kg

    • 84,67 
    • Składniki: 100% wiśnia kwaśna. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce, w temperaturze +2/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 274 kJ/65 kcal Tłuszcz 0g…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z kiwi, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z kiwi, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z kiwi, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg

    • 63,97 
    • Składniki: 100% kiwi. 13°Brix +/-2°. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Właściwości: Wegańskie, wegetariańskie. Wartości odżywcze w 100g…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z bergamotki z Sycylii, mrożone,1 kg
    • Puree z bergamotki z Sycylii, mrożone,1 kg
    • Puree z bergamotki z Sycylii, mrożone,1 kg

    • 95,52 
    • Składniki: 100% bergamotka. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze +2°C - +4°C i szybko spożyć. Wyprodukowano we Francji. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 161 kJ/38 kcal Tłuszcz 0,3 g…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z melona, mrożone, 1 kg
    • Puree z melona, mrożone, 1 kg
    • Puree z melona, mrożone, 1 kg

    • 88,64 
    • Składniki: Melon. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze od +2°C do +4°C i zużyć w ciągu 5 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 151 kJ/36 kcal Tłuszcz 0g w…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z rokitnika 100% owocu TK 1 kg
    • Puree z rokitnika 100% owocu TK 1 kg
    • Puree z rokitnika 100% owocu TK 1 kg

    • 118,74 
    • Składniki: 100% rokitnik zwyczajny. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i szybko spożyć. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wyprodukowano we Francji. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 261 kJ/63…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z jeżyn, mrożone 1kg
    • Puree z jeżyn, mrożone 1kg
    • Puree z jeżyn, mrożone 1kg

    • 119,58 
    • Składniki: 100% jeżyny. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 201 kJ/47 kcal…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree morelowe, mrożone, 1 kg
    • Puree morelowe, mrożone, 1 kg
    • Puree morelowe, mrożone, 1 kg

    • 74,05 
    • Składniki: 100% morela. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce, w temperaturze +2/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Cechy: Certyfikat Halal, Certyfikat Koszerności, Wegański. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z zielonych jabłek, mrożone, 1 kg
    • Puree z zielonych jabłek, mrożone, 1 kg
    • Puree z zielonych jabłek, mrożone, 1 kg

    • 59,85 
    • Składniki: 97% zielone jabłko, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, substancja przeciwutleniająca: kwas askorbinowy. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i  spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree Specjalność imbirowa (ananas, cytryna, imbir) TK 1 kg
    • Puree Specjalność imbirowa (ananas, cytryna, imbir) TK 1 kg
    • Puree Specjalność imbirowa (ananas, cytryna, imbir) TK 1 kg

    • 106,05 
    • Składniki: Ananas, cytryny, 8% puree z imbiru, 6% konfitury z imbiru (imbir, syrop cukrowy, kwas cytrynowy). Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Przechowywać w lodówce w temperaturze +2°C - +4°C. Wyprodukowano we Francji. Wartości odżywcze…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z truskawek 15% cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z truskawek 15% cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z truskawek 15% cukru, mrożone, 1 kg

    • 72,45 
    • Składniki: 85% truskawek, 15% syropu z cukru inwertowanego. 18°Brix +/-1. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wartości odżywcze…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree ananasowe, mrożone, 1 kg
    • Puree ananasowe, mrożone, 1 kg
    • Puree ananasowe, mrożone, 1 kg

    • 79,46 
    • Składniki: 100% ananas. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce, w temperaturze +2/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 246 kJ/58 kcal Tłuszcz 0g w…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z kasztanów jadalnych z nutą wanilii, gotowe do spożycia, mrożone, 1 kg
  • Puree z krwawych brzoskwiń, mrożone, 1 kg
    • Puree z krwawych brzoskwiń, mrożone, 1 kg
    • Puree z krwawych brzoskwiń, mrożone, 1 kg

    • 73,63 
    • Składniki: 100% brzoskwinia krwista. Przechowywać w temperaturze maksymalnie -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 10 dni. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 220 kJ/52 kcal…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z pomarańczy, zawiera 15% gorzkiej pomarańczy Amère, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
  • Puree z krwawych pomarańczy, Sycylia, mrożone, 1 kg
    • Puree z krwawych pomarańczy, Sycylia, mrożone, 1 kg
    • Puree z krwawych pomarańczy, Sycylia, mrożone, 1 kg

    • 85,67 
    • Składniki: 100% pomarańcza krwista. Zaleca się rozmrażanie zamrożonego puree z krwistych pomarańczy przez co najmniej 24 godziny w temperaturze od +2°C do +4°C w oryginalnym opakowaniu. W razie konieczności produkt można rozmrozić również w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z limetek, bez dodatku cukru, jasnozielone, kraj pochodzenia: Floryda, mrożone, 1 kg
  • Puree z dyni, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z dyni, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg
    • Puree z dyni, bez dodatku cukru, mrożone, 1 kg

    • 79,28 
    • Składniki: Dynia 100%. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 76 kJ/18 kcal…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z różowego grejfruta bez cukru TK 1 kg
    • Puree z różowego grejfruta bez cukru TK 1 kg
    • Puree z różowego grejfruta bez cukru TK 1 kg

    • 86,10 
    • Składniki: 100% różowy grejpfrut. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Zaleca się rozmrażanie produktu w oryginalnym opakowaniu w temperaturze od +2°C do +4°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wyprodukowano…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z czerwonej porzeczki, kraj pochodzenia: Francja, mrożone, 1 kg
  • Puree z truskawek Mara des Bois o smaku owoców leśnych, mrożone, 1 kg
  • Puree z Yuzu TK 1 kg
    • Puree z Yuzu TK 1 kg
    • Puree z Yuzu TK 1 kg

    • 416,75 
    • Składniki: 100% Yuzu. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze +2°C/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Wyprodukowano we Francji. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 144 kJ/34 kcal…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree z czarnych borówek ( jagód), 1 kg
    • Puree z czarnych borówek ( jagód), 1 kg
    • Puree z czarnych borówek ( jagód), 1 kg

    • 117,42 
    • Składniki: 100% borówka ( jagody). Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce, w temperaturze +2/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Cechy: Certyfikat Halal, Certyfikat Koszerności, Wegański. Wartości odżywcze w 100g…
    • Dodaj do koszyka
  • Koncentrat z soku z cytryny, mrożone, 500gKoncentrat z soku z cytryny, mrożone, 500g
    • Koncentrat z soku z cytryny, mrożone, 500gKoncentrat z soku z cytryny, mrożone, 500g
    • Koncentrat z soku z cytryny, mrożone, 500g

    • 89,25 
    • Koncentrat cytrynowy, mrożony. Wyprodukowano z 13 kg cytryn na 1 kg produktu finalnego. Składniki: 95,97% koncentrat cytrynowy, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, olejek cytrynowy. 37°Brix +/- 2°. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i niezwłocznie spożyć.…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree cytrynowe, Boiron, cytryny z Syrakuz, niesłodzone, 1 kg, mrożone (ACY0B0AA0), 1 kg
  • Puree z pigwy Boiron, 100%, niesłodzone, mrożone, 1 kg
    • Puree z pigwy Boiron, 100%, niesłodzone, mrożone, 1 kg
    • Puree z pigwy Boiron, 100%, niesłodzone, mrożone, 1 kg

    • 92,28 
    • Składniki: 100% pigwa. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce, w temperaturze +2/+4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 238 kJ/57 kcal Tłuszcz 0,1 g…
    • Dodaj do koszyka
  • Sudachi puree, Boiron, 1 kg
    • Sudachi puree, Boiron, 1 kg
    • Sudachi puree, Boiron, 1 kg

    • 253,95 
    • Składniki: 100% Sudachi. Przechowywać w stanie zamrożonym w temperaturze -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Cechy: Certyfikat Halal, Certyfikat Koszerności, Wegański, Wegetariański. Wartości…
    • Dodaj do koszyka
  • Puree, mieszanka smaków karaibskich/ koktajl karaibski z rumem, 1 kg