Ser kozi jest łagodny ale nadal ma charakter. Niezależnie od tego, czy pieczony jest sam, w sałatkach, zapiekankach czy jako nadzienie, stanowi pyszny kontrast w połączeniu ze słodkimi składnikami, takimi jak miód i galaretki. Serek śmietankowy z mleka koziego o…
Delikatny serek śmietankowy ze szlachetną pleśnią i płatkami czerwonej róży. Składniki: MLEKO KOZIE, sól, 0,5% płatki róży, podpuszczka mikrobiologiczna, FERMENTY MLECZNE, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna…
Klasyczny miękki ser kozi ze szlachetną pleśnią. Drobno kwaśny, mleczny i świeży, z delikatną kozią nutą. Miękki ser kozi z pasteryzowanego mleka koziego ze szlachetną pleśnią, tłuszczem tj. 45%. Składniki: Pasteryzowane MLEKO KOZIE, sól, mikrobiologiczny substytut podpuszczki, bakterie kwasu mlekowego,…