W Japonii sudachi jest prawie tak samo popularne jak yuzu; w rzeczywistości ten owoc cytrusowy, specjalność prowincji Tokushima, jest skrzyżowaniem yuzu i pomarańczy tachibana. Bardziej kwaśny i mniej słodki niż yuzu, ale bardziej aromatyczny i świeższy w smaku niż tradycyjne…
Składniki: 100% Sudachi. Przechowywać w stanie zamrożonym w temperaturze -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C i spożyć w ciągu 15 dni. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Cechy: Certyfikat Halal, Certyfikat Koszerności, Wegański, Wegetariański. Wartości…
W Japonii sudachi jest prawie tak samo popularne jak yuzu; w rzeczywistości ten owoc cytrusowy, specjalność prowincji Tokushima, jest skrzyżowaniem yuzu i pomarańczy tachibana. Bardziej kwaśny i mniej słodki niż yuzu, ale bardziej aromatyczny i świeższy w smaku niż tradycyjne…