Czarne letnie trufle pokrojone w cienkie plasterki konserwuje się w oliwie z oliwek i szczyptą soli. Znakomite do serów, makaronów i dań mięsnych. Składniki: oliwa z oliwek trufla letnia (Tuber Aestivum) 50%, aromat, sól. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i…
Składniki: Czarna trufla (Tuber Melanosporum), sok z czarnej trufli, woda, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i niezwłocznie spożyć. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 246 kJ/59 kcal Tłuszcz 0,9 g w tym kwasy…
Składniki: Czarna trufla (Tuber Melanosporum), sok z czarnej trufli, woda, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i niezwłocznie spożyć. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 246 kJ/59 kcal Tłuszcz 0,9 g w tym kwasy…
Składniki: Czarna trufla (Tuber Melanosporum), sok z czarnej trufli, woda, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i niezwłocznie spożyć. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 246 kJ/59 kcal Tłuszcz 0,9 g w tym kwasy…
Składniki: Trufla czarna (Tuber Melanosprum), sok z trufli czarnej, woda, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i niezwłocznie spożyć. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 246 kJ/59 kcal Tłuszcz 0,9 g w tym kwasy…