Wątróbka z kaczki - entier, 100% foie gras, Rougie, 180g

229,10 

Składniki: wątróbka kacza, sól, armaniak, cukier, pieprz. Podawać schłodzone w temperaturze od +8°C do 12°C. Wątróbkę kaczą pokrój cienkim nożem zamoczonym w gorącej wodzie. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera alkohol.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 2270 kJ/551 kcal

Tłuszcz 57g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26 g

Węglowodany 2,1 g w tym cukier 1,3 g

Białko 7,1 g

Sól 1,2 g

 

Informacje dodatkowe

Waga 0,18 kg
Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Wątróbka z kaczki – entier, 100% foie gras, Rougie, 180g”