Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 22 miesięcy dojrzewający, około 350g

66,39 

  • Parmigiano Reggiano ChNP, twardy ser wytwarzany z surowego mleka, o zawartości tłuszczu co najmniej 32% w suchej masie.
    Skład: MLEKO KROWIE, sól, podpuszczka.

SKU: 11315 Kategoria: Tag

Description

Posiada intensywny aromat i jest lekko pikantny. Ser zostanie po zamówieniu zważony i na podstawie faktycznej wagi wyceniony. Składniki: MLEKO KROWIE, sól, Należy przechowywać +4C do +8C. Produkt włoski. Wartośc odżywcza na 100g / 100ml
Wartość odżywcza 100g/100ml, wartość energetyczna 1633kJ/392kcal, tłuszcz 28,4g, w tym kwasy nasycone 17,7g, weglowodany 0g, w tym cukry 0g, białko 33g, sól 1,4

Additional information

Weight 0,35 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 22 miesięcy dojrzewający, około 350g”