Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 22 miesięcy dojrzewający, około 350g

66,39 

  • Parmigiano Reggiano ChNP, twardy ser wytwarzany z surowego mleka, o zawartości tłuszczu co najmniej 32% w suchej masie.
    Skład: MLEKO KROWIE, sól, podpuszczka.

SKU: 11315 Kategoria: Tag

Opis

Posiada intensywny aromat i jest lekko pikantny. Ser zostanie po zamówieniu zważony i na podstawie faktycznej wagi wyceniony. Składniki: MLEKO KROWIE, sól, Należy przechowywać +4C do +8C. Produkt włoski. Wartośc odżywcza na 100g / 100ml
Wartość odżywcza 100g/100ml, wartość energetyczna 1633kJ/392kcal, tłuszcz 28,4g, w tym kwasy nasycone 17,7g, weglowodany 0g, w tym cukry 0g, białko 33g, sól 1,4

Informacje dodatkowe

Waga 0,35 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 22 miesięcy dojrzewający, około 350g”