Informacje dodatkowe
Waga | 0,15 kg |
---|---|
Producent | 77948 Oberschopfheim, Bruno Walter, Fa. Dorfmetzgerei Walter, Niemcy., Oberschopfheimer Hauptstr. 3 |
45,24 zł
To przysmak dla smakoszy, którzy uwielbiają pasztet z wątróbek o szczególnie pikantnej nucie. Specjalność ta zawdzięcza
swoją wyjątkowość drobno posiekanym anchois i dojrzewającym w słońcu oliwkom oraz świeżo zmielonym przyprawom. Jako stara,
oryginalna rasa świń, świnie wełniste Mangaliza są prawdziwym skarbem. Stanowią podstawę wspaniałego smaku ręcznie
wytwarzanych wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Produkty Mangaliza są również cennym pożywieniem; tłuszcz zwierzęcy jest
prawie wolny od cholesterolu. W wiosce rzeźniczej Walter w Badenii wełniste świnie hodowane na Węgrzech są przetwarzane
na doskonałe specjały następnego dnia po uboju.
Składniki: wieprzowina Mangalitza 41%, wątróbka Mangalitza 20%, boczek Mangalitza, bulion warzelniczy, 12% ANCHIWY, duszona cebula, ŚMIETANA (bez laktozy), sól kamienna, substancja konserwująca: azotyn sodu, jaja całe, oliwki czarne, przyprawy, warzywa suszone, cukier trzcinowy, miód. Przechowywać w temperaturze do +7°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość kaloryczna 1887 kJ/450 kcal
Tłuszcz 44g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g
Węglowodany 1,5g w tym cukier 1,3 g
Białko 11,9 g
Sól 1,6 g
Zawiera jajka, ryby, mleko.
Waga | 0,15 kg |
---|---|
Producent | 77948 Oberschopfheim, Bruno Walter, Fa. Dorfmetzgerei Walter, Niemcy., Oberschopfheimer Hauptstr. 3 |
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.