-
- Out of Stock
Saucisson – Kiełbasa Salami z ziołami Prowansji, Terre de Provence, 135 g
- 21,42 zł
- Czytaj dalej
-
-
Sosa Glukoza w proszku (39464), 500 g
- 46,84 zł
- Składniki: glukoza w proszku 33DE. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Cukier Couleur, 1 l
- 79,95 zł
- Dodaj do koszyka
-
La Buchette z płatkami czerwonej róży, serek kozi, 100 g
- 22,43 zł
- Delikatny serek śmietankowy ze szlachetną pleśnią i płatkami czerwonej róży. Składniki: MLEKO KOZIE, sól, 0,5% płatki róży, podpuszczka mikrobiologiczna, FERMENTY MLECZNE, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna…
- Dodaj do koszyka
-
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Aceites Guadalentin „Olizumo DOP/PDO”, 100% Picual, 5 l
- 528,87 zł
- Sierra de Cazorla ChNP, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa z oliwek Extra Virgin - pierwszej jakości - otrzymywana bezpośrednio z oliwek wyłącznie przy użyciu procesów mechanicznych. Przechowywać z dala od światła i ciepła. Produkt z Hiszpanii. Wartości odżywcze…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Sos truflowy z letnimi truflami i oliwkami, 500 g
- 105,51 zł
- Delikatnie zbilansowany sos truflowy z Włoch, na bazie pieczarek, z letnimi truflami i czarnymi oliwkami. Składniki: 85% pieczarek (pasalliota hortensis), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, czarne oliwki, barwnik: naturalny biowęgiel E153, 10% puree truflowego (tuber aestivum vitt), aromat czarnej…
- Czytaj dalej
-
-
Carpaccio truflowe, z trufli letnich, Plantin, 40 g
- 92,28 zł
- Czarne letnie trufle pokrojone w cienkie plasterki konserwuje się w oliwie z oliwek i szczyptą soli. Znakomite do serów, makaronów i dań mięsnych. Składniki: oliwa z oliwek trufla letnia (Tuber Aestivum) 50%, aromat, sól. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i…
- Dodaj do koszyka
-
Saucisson – kiełbasa salami z czarnymi oliwkami, Terre de Provence, 120 g
- 23,49 zł
- Składniki: Wieprzowina i tłuszcz wieprzowy, oliwki czarne 6%, sól, cukier (LAKTOZA, syrop glukozowy, dekstroza), przyprawy, zioła, substancja konserwująca: azotan potasu, kultury dojrzewające, osłonka naturalna (wieprzowa). Wyprodukowano ze 141 g wieprzowiny na 100 g kiełbasy. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze…
- Dodaj do koszyka